Lirik Lagu Indonesia

Kumpulan Lirik Lagu

Anget Anget Susu

Yulie Nuk'e Feat Paijo Londo - Anget Anget Susu


Dik adik, ndang cepet dik
Ora kanti anggine aku ngenteni
Soyo wengi howone soyo adhem
Sing tak jaluk anget-angetan wae

Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Anget anget susu, gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyanding sliramu
Anget anget jahe, diombe sore sore
Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Wedi wedi wedi wedi wedi

Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Anget anget susu, gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyandang sliramu
Anget anget jahe diombe sore sore
Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo

Ngombe jamu dik, tombone gelali
Yen mung nembung wong tuwamu ora wedi
Wedi wedi wedi wedi wedi

Anget anget susu gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyanding sliramu
Anget anget jahe diombe sore sore
Anget dadi anget yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo

Ngombe jamu dik, tombone gelali
Yen mung nembung wong tuwamu ora wedi
Wedi wedi wedi wedi wedi
Lyrics: Anget Anget Susu
Created by suyono sumiati
Rating Blog 4 dari 5
Share on :

0 komentar: