Lirik Lagu Indonesia

Kumpulan Lirik Lagu

Yulie Nuk'e Feat Paijo Londo - Kasmaran

Yulie Nuk'e Feat Paijo Londo - Kasmaran


Medar purnoning roso
Sirno sumelange batin yen eling esemu
Kowe kembang melati
Puspo sing tak tresnani rino wengi tak impi

Sawangen langit bengi
Mbulan nanggal siji
Kowe nglangut njero ati
Tak jaluk kowe sranti
Aku mesti bali nggowo kangen ngundhuh janji

Kangen sing tak rasakke
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon chayamu
Sak lebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kangen sing tak rasakke
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lunga ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Kasmaran, anggon nomo pucukin mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumelar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso
Lyrics: Yulie Nuk'e Feat Paijo Londo - Kasmaran
Created by suyono sumiati
Rating Blog 4 dari 5
Share on :

0 komentar: