Lirik Lagu Indonesia

Kumpulan Lirik Lagu

Yulie Nuk'e - Tugu Banjarsari

Yulie Nuk'e - Tugu Banjarsari


Gumelar ijo sukete, elok tugune
Banjarsari nyimpen kenangan ning ati
Ning kono tok ukir, gambar roso kang sejati
Koyo lagi wingi, wisih tembung katresnanmu

Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu Banjarsari saksi bisu lan prasasti
Tetenger sing ora biso lali

Tugu Banjarsari, kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Bansarsari, kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sing katresnan

Reff:
Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu Banjarsari saksi bisu lan prasasti
Tetenger sing ora biso lali

Tugu Banjarsari, kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan

Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresanan
Lyrics: Yulie Nuk'e - Tugu Banjarsari
Created by suyono sumiati
Rating Blog 4 dari 5
Share on :

0 komentar: