Lirik Lagu Indonesia

Kumpulan Lirik Lagu

Pokok'e Joget

Lirik Lagu Pokok'e Joget - Soimah

Cipt. Nur Bayan

Asyik....
Gak ngerti lagunya gak ada masalah
Gak ngerti penyanyinya gak ada masalah
Sing penting "pokok'e joget"

Pokok'e joget.. [8x]

Krungu sworone kendang.. kendang ..
Penontone jingkrak-jingkrak goyang-goyang

Krungu sworone suling, kepenak ono ing kuping
Penontone joget nganti ora eling

Pokok'e joget [8x]

Neng kene kabeh konco, ora ono sing bedo
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

Ora ngerti lagune, ora negerti syair'e
Sing penting aku joget wae
Rak kenal penyanyine
Rak ngerti penciptane
Sing penting hore rame rame

Pokok'e joget [8x]

Krungu sworone kendang.. kendang
Penontone jingkrak-jingkrak goyang-goyang

Krungu sworone suling, kepenak ono ing kuping
Penontone joget nganti ora eling

Poko'e joget[8x]

Neng kene kabeh konco, ora ono sing bedo
Sing tawiran berarti kuwi  ndeso

Ora ngerti lagune ora ngerti syair'e
Sing penting aku joget wae
Rak kenal penyanyie
Rak ngerti penciptae
Sing penting hore rame rame

Pokok'e joget[8x]
Lyrics: Pokok'e Joget
Created by suyono sumiati
Rating Blog 4 dari 5
Share on :

0 komentar: